fbpx

Kdo so visoko frekvenčni otroci?

V današnjem svetu se vse pogosteje srečujemo z otroki, ki se zdijo nekoliko drugačni od svojih vrstnikov. Imajo neverjetno visoko raven energije, razumejo svet na poseben način in prinašajo s seboj neko neopisljivo svetlobo.

Ti otroci, pogosto poznani kot “visoko frekvenčni otroci”, imajo posebno poslanstvo in značilnosti, ki jih ločujejo od drugih. V tem blogu bomo raziskali, kdo so visoko frekvenčni otroci, zakaj so tukaj, kako jim lahko pomagamo in kakšna je povezava med njimi in kristali.

Kdo so visoko frekvenčni otroci in kako jim lahko pomagamo?

Visoko frekvenčni otroci so posamezniki, ki so se rodili z izjemno visoko ravnjo energije, katera se pogosto kaže v dojemanju subtilnih energijskih nihanj in intenzivnih čustvenih doživetjih.

To pomeni, da so sposobni zaznati in čutiti energijske spremembe, ki ostalim niso opazne. Čutijo vibracije, ki jih mnogi drugi ne opazijo.

Imajo izjemno globoko zavest, globoko razvite intuitivne sposobnosti, so empatični in zelo čustveno občutljivi. Prav tako so običajno nadarjeni na različnih področjih, kot so umetnost, glasba, matematika ali celo v sposobnosti razumevanja duhovnih konceptov.

Kljub temu, da so edinstveni, so velikokrat zmedeni ali preobremenjeni z občutki, ki jih ne znajo vedno razumeti.

Tukaj so namreč z določenim namenom.

Njihovo poslanstvo vključuje njihov prispevek k ustvarjanju sveta, kjer so sočutje, skrb za sočloveka in harmonija ljubezni poglavitni.

S svojo visoko vibracijo lahko razširijo svetlobo in ljubezen ter pomagajo ljudem razumeti, da smo vsi med seboj povezani.

Ključno kar lahko naredimo starši za njih je, da jih podpremo pri odkrivanju in razvoju njihovih darov. Tista tradicionalna vzgojna načela, kjer je odrasel pomembnejši od otroka so zastarela.

Visoko frekvenčni otroci, ne potrebujejo teh vzgojnih načel. V frekvenci in vibraciji so namreč ogromno let pred nami.

Pomembno je, da jih razumemo in sprejmemo takšne, kot so.

Pomembno je, da jim nudimo prostor, da izrazijo svoja čustva ter jih spodbujamo k raziskovanju njihovih interesov. Prav tako jih lahko naučimo tehnik za uravnavanje energije, kot so meditacija, joga ali dihalne vaje.

Pomembno je tudi, da se zavedamo njihove občutljivosti na okolje. Visoko frekvenčni otroci pogosto trpijo zaradi preobremenjenosti z dražljaji, zato je pomembno, da ustvarimo mirno in podporno okolje, kjer se počutijo varne.

Takega otroka zanima le:

 »Ali me opazite? Ali me prepoznate takšnega kot sem, drugačnega od vaših sanj in pričakovanj, ločen od vaših načrtov?«

Zanima ga:

»Ali me cenite, sem za vas pomemben?«

Otrokova zavest o lastni vrednosti se namreč dobro razvije, kadar ga gledamo, poslušamo in govorimo z njim tako, da se počuti vreden naše ljubezni. S spoštovanjem. S tem okrepimo njegovo samozavest, ki ga bo v nadaljevanju uspešno vodila skozi življenje.

Če jim to zadostimo, lahko uživajo v svojem občutku moči.

Zato je v zgodnjih letih še toliko bolj pomembno, da jim pokažemo, kako zelo sposobni so doseči karkoli. Šele, ko lahko svoje predstave o tem, kakšni bi morali biti naši otroci, ločimo od tega, kdo v resnici so, lahko polno priznamo njihovo izvirno bistvo in oblikujemo svojo vzgojo tako, da bodo zasijali.

Pogosto se sprašujem ali je podobnost z visoko občutljivimi otroci naključna.

Tudi vprašanje ali so visoko frekvenčni otroci naključje ali del večjega načrta ostaja odprto za tiste, ki v naključja še verjamejo. 😉

Njihova  prisotnost je vsekakor priložnost za globlje razumevanje.

Zakaj ti otroci potrebujejo stik s kristali?

Kristali so naravni elementi z visoko vibracijo in pomagajo otrokom uravnotežiti svojo energijo ter razvijati njihove sposobnosti. Pomagajo jim sproščati stres in v trenutkih, ko so preobremenjeni, hkrati pa spodbujajo njihove duhovne sposobnosti.

Dejstvo je, da so visoko frekvenčnih otroci močno povezani s kristali in starši smo tisti, ki pri tem lahko odigramo poglavitno vlogo na način, da jim stik z njimi omogočimo.

Ti otroci imajo resnično izjemen občutek za energijo in vibracijo, zato se z energijo kristalov povezujejo veliko bolj lahkotno kot odrasli. To povezavo pogosto občutijo intuitivno, saj se njihova intuicija krepi s pomočjo njihove visoke zavesti.

Kristali imajo tudi edinstveno energetsko resonanco, ki jim pomaga uravnotežiti in okrepiti njihovo energijsko polje.

Ker je ta proces povezovanja s kristali za te otroke tako zelo pomemben, sta pod MeFirst okriljem nastala tudi dva izjemna produkta.

Smuki (otroška aroma – terapevtska blazina za otroke) in BOOM paket podpore za šolske otroke (6 izjemno podpornih kristalov + kristalni dnevnik).

Oba navedena produkta sta v Sloveniji velika novost, zasnovana z mislijo na potrebe teh svetlobnih dušic in njihovih staršev.

 

Vsekakor pa je povezava med visoko frekvenčnimi otroki in kristali le en vidik njihove edinstvene poti. S pomočjo tega dragocenega orodja in podpore doma, lahko ti otroci razvijajo svoje sposobnosti, širijo svojo svetlobo ter pomagajo pri ustvarjanju bolj sočutnega in povezanega sveta.

Če ste eden izmed tistih staršev, ki je tale blog prebral do tukaj, potem vam napišem le še to.

Hvala, ker nudite tem zlatim dušicam podporo in razumevanje.

Hvala, ker se z njimi odprto pogovarjate.

Hvala, ker jih spodbujate pri razvoju njihove intuicije in poslušanju notranjega vodstva.

In hvala, ker se zavedate, da so vaši otroci dragocen del družbe, ki prinašajo luč, ljubezen in globoka spoznanja.

 

Za vas zapisala z ljubeznijo:

Vanja Mihelič

(dipl. vzg. in prof. razrednega pouka, ki je izstopila iz sistema, zato da pomaga staršem razumeti njihove otroke na drugačen način)

Morda vas bo zanimalo tudi ...