fbpx

Prinašalca obilja – Pirit in Lapis Lazuli

21,00 

 

Si želiš več obilja?

Potem začni sodelovati s Piritom in Lapis Lazulijem, ki veljata za prinašalca obilja in kristala visokih vibracij. K sebi vlečeta energijo sprejemanja ter hkrati skrbita za tvojo pretočnost. Poskrbita, da v tvoje življenje priteče več dobrih ponudb in več priložnosti, ki ti prinašajo obilje. Z njuno visoko vibracijo ti pomagata čistiti tudi vse tvoje blokade, hkrati pa delujeta izredno zaščitno.

 

Za Lapis Lazuli naj bi veljalo, da ga dodatno aktiviramo takrat, ko ga nosimo v levem žepu oziroma na levi strani telesa, ki je zadolžena za sprejemanje. Pirit pa se čudovito obnese na katerikoli vidni polički, omarici, mizi ali v torbici.

 

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B117 kategorije: ,

Pirit spada med zaščitne kristale visokih vibracij. Z njegovim zlatu podobnim sijajem se ga drži tudi ime “kristal obilja”.

Zaradi svojih kovinskih lastnosti zelo dobro očiščuje telo, sprošča blokade in nas osvobaja strahu. Njegova zlata barva nas ščiti pred različnimi sevanji, pred ljudmi s slabimi nameni in na splošno pred vsemi slabimi negativnimi vplivi. Simbolizira toplino in ustvarjalno moč. Velja za zaščitnika avre pred vdori tujih energij in poskusi manipulacij.

Je kamen druge in tretje čakre. Krepi občutek osebne moči, ki ne potrebuje zunanjih potrditev in sposobnost, da ozavestimo svoje kvalitete in slabosti. Krepi tudi voljo in moč za realizacijo idej in podpira vse vrste kreativnosti.

Lapis Lazuli 

Lapis lazuli je kristal velikih sprememb, ki deluje hitro in intenzivno.

V naše življenje prinaša harmonijo in prijetne odnose na vseh ravneh. Zaradi svoje nebesno modre barve je eden izmed najbolj cenjenih kristalov v zgodovini. Je kristal duhovnosti in spiritualnosti. Velja tudi za močan zaščitni kamen, saj preprečuje vdor vseh negativnih vplivov.

Uravnava žensko in moško energijo in s tem v naše življenje prinaša stabilnost. Zaradi njega se izboljšajo odnosi, zato velja tudi za kamen prijateljstva.

Osvobaja nas bojazni, zaradi katerih smo v življenju pasivni, naš fokus pa usmerja v energijski svet. Ima izredno močne energije, s katerimi nam pomaga prepoznati ter sprejeti naš smisel ter poslanstvo. Pomaga nam očistiti vse blokade in poskrbi za pritok pozitivnih energij. 

 

Lastnosti pirita: 

 • Približna teža enega kosa pirita je 35 g.
 • Kos, ki ga prejmete po pošti, je izbran naključno.
 • Kljub njegovi trdoti, se zanj namakanje v vodi odsvetuje.
 • Kristal je občutljiv na močne pritiske, visoke temperature in kemikalije.
 • Za energetsko čiščenje priporočamo čiščenje z dimom (lahko uporabite sveti les, žajbelj …), s soljo, z zvokom, zemljo …

Lastnosti Lapis Lazulija:

 • Približne mere posameznega kosa so približno od 25 do 30 mm.
 • Približna teža kosa je od 10 do 20 g.
 • Kristal je naraven, zato lahko barva in oblika odstopata od kristala na fotografiji.
 • Kos, ki ga prejmete po pošti, je izbran naključno.
 • Kristal je občutljiv na močne pritiske, visoke temperature in kemikalije.
 • Čistimo ga s tekočo hladno vodo, s pomočjo sončne svetlobe, na polni luni …