fbpx

Selenit stolpec in 3x Palo Santo (sveti les)

22,00 

 

Kristal nove dobe – Selenit in sveti les Palo Santo, sta odličen tandem in sta hkrati nepogrešljiva v vsakem domu. 

Selenit je kristal informiranja in blagoslavljanja. Poimenovan je bil po sijaju lune.

Velja za kristal, ki nas vrne k izvoru, hkrati pa nam prinaša umirjen spanec. Z njegovo vibracijo ljubezni in sreče ublaži napetost ter odpravi vse energijske blokade. Uporabljamo ga takrat, ko čutimo, da nam energija odteka in se ne počutimo dobro. Poveže nas z našo svetlobo in nas hkrati spomni, da nismo samo telo, ampak tudi svetloba, vibracija. Selenit je kristal, ki nas iz vloge žrtve postavi nazaj v življenje.

Palo Santo (sveti les) nam z njegovim veličastnim dimom očisti stanovanje negativnih energij in v naše življenje prikliče vse, kar je v naše najvišje dobro.

Si tudi ti mnenja, da sta nepogrešljiva? Potem sta tukaj zate zato, da jih povabiš k sebi.

 

 

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B114 kategorije: , ,

Selenit je kristal nove dobe, čustvene svobode in višjih vibracij. Gre za kristal, ki nas vrne k našemu izvoru. Iz vloge žrtve nas postavi nazaj v življenje in nas spomni, da smo mi kreator.

Uporabimo ga takrat, kadar čutimo, da nam energija odteka. Takrat, ko se ne počutimo dobro, da nas poveže z našo svetlobo. Zelo dobro ga je imeti v spalnem prostoru, saj nas ponoči naravna na naš izvor.

Prinaša nam umirjen spanec, vibracijo ljubezni in sreče, ublaži napetost ter odpravi energijske blokade. Je kristal 7. čakre, ki se nahaja na vrhu glave. Če ga postavimo tja, nas naravna, uravnovesi in napoji s svetlobo. Hkrati je tudi ojačevalec in čistilec drugih kristalov ter ljubitelj sonca. Zanj je najbolj primerno čiščenje to, da ga postavimo na sonce.

 

Palo Santo (sveti les) je 100% naravni aromatični les mističnega drevesa, ki izvira iz Južne Amerike. Cenjen je zaradi svojih čistilnih in zdravilnih lastnosti.

Ko ga prižgemo, se ustvari prijeten in svež dim, s katerim iz prostora odstranimo negativno energijo in ves nepotreben stres. Oddaja vonj, ki dviguje našo vibracijo tudi pri meditaciji in nam s tem omogoča globljo povezavo z našim izvorom.

Uporaba: 

Za prižiganje Palo Santa je najlažje, da uporabimo svečo. Pustimo, da palčka nad svečo zagori, tako da nastane manjši plamen. Gori naj približno 30 sekund. Nato palčko obrnemo navpično navzgor, v katerem položaju tudi najlažje naravno ugasne. V kolikor plamen ne ugasne, s palčko narahlo pomahamo po zraku in plamen ugasnemo na tak način. Iz nje se sprosti gost in aromatičen dim, s katerim očistimo svoje energijsko polje, prostor, kristale … Čudovit vonj nam prinese občutek miru, jasnosti in povezanosti. Po končani uporabi palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo, bodisi iz kovine, stekla, keramike …, kjer se ugasne sama.

Energijsko čiščenje prostora:

S prižgano palčko, s katero v zraku narahlo krožimo,  se pomikamo po prostoru po vseh kotih. Ognjevarno posodo med tem držimo v drugi roki, kamor lahko otresamo pepel. Po končanem postopku energijskega čiščenja, palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo.

Lastnosti svetega lesa:

  • Visokokavosten Palo Santo les iz Peruja.
  • Približne mere posamezne palčke: 9 cm x 1 cm x 1 cm
  • Obran na naraven način z veliko mero ljubezni do narave.

Lastnosti selenita: 

  • Višina: približno 10 cm.
  • Oblika in barva lahko rahlo odstopa od izdelka na fotografiji.
  • Kos, ki ga prejmete po pošti, je izbran naključno.
  • Za selenit se odsvetuje čiščenje z vodo.
  • Njegova barva je biserno sijajna z belimi praskami.