fbpx

1 kom Palo Santo (sveti les)

3,50 

 

Palo Santo (sveti les) je 100% naravni aromatični les mističnega drevesa, ki izvira iz Južne Amerike. Cenjen je zaradi svojih čistilnih in zdravilnih lastnosti.

Ko ga prižgemo, se ustvari prijeten in svež dim, s katerim iz prostora odstranimo negativno energijo in ves nepotreben stres. Oddaja vonj, ki dviguje našo vibracijo tudi pri meditaciji in nam s tem omogoča globljo povezavo z našim izvorom.

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B115 Kategorija:

Uporaba: 

Za prižiganje Palo Santa je najlažje, da uporabimo svečo. Pustimo, da palčka nad svečo zagori, tako da nastane manjši plamen. Gori naj približno 30 sekund. Nato palčko obrnemo navpično navzgor, v katerem položaju tudi najlažje naravno ugasne. V kolikor plamen ne ugasne, s palčko narahlo pomahamo po zraku in plamen ugasnemo na tak način. Iz nje se sprosti gost in aromatičen dim, s katerim očistimo svoje energijsko polje, prostor, kristale … Čudovit vonj nam prinese občutek miru, jasnosti in povezanosti. Po končani uporabi palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo, bodisi iz kovine, stekla, keramike …, kjer se ugasne sama.

Energijsko čiščenje prostora:

S prižgano palčko, s katero v zraku narahlo krožimo,  se pomikamo po prostoru po vseh kotih. Ognjevarno posodo med tem držimo v drugi roki, kamor lahko otresamo pepel. Po končanem postopku energijskega čiščenja, palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo.

Lastnosti:

  • Visokokavosten Palo Santo les iz Peruja.
  • Obran na naraven način, z veliko mero ljubezni do narave.
  • Približne mere palčke: 9 cm x 2 cm x 1 cm
  • Naročilo velja za 1 kom.