fbpx

Selenit – kristal čustvene svobode

12,00 

 

Selenit je kristal informiranja in blagoslavljanja. Poimenovan je bil po sijaju lune.

Velja za kristal, ki nas vrne k izvoru, hkrati pa nam prinaša umirjen spanec. Z njegovo vibracijo ljubezni in sreče ublaži napetost ter odpravi vse energijske blokade. Uporabljamo ga takrat, ko čutimo, da nam energija odteka in se ne počutimo dobro. Poveže nas z našo svetlobo in nas hkrati spomni, da nismo samo telo, ampak tudi svetloba, vibracija.  

Selenit je kristal, ki nas iz vloge žrtve postavi nazaj v življenje.

 

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B132 kategorije: ,

Selenit je kristal nove dobe, čustvene svobode in višjih vibracij. Gre za kristal, ki nas vrne k našemu izvoru. Iz vloge žrtve nas postavi nazaj v življenje in nas spomni, da smo mi kreator.

Uporabimo ga takrat, kadar čutimo, da nam energija odteka. Takrat, ko se ne počutimo dobro, da nas poveže z našo svetlobo. Zelo dobro ga je imeti v prostoru, saj nas naravna na naš izvor.

Prinaša nam umirjen spanec, vibracijo ljubezni in sreče, ublaži napetost ter odpravi energijske blokade. Je kristal 7. čakre, ki se nahaja na vrhu glave. Če ga postavimo tja, nas naravna, uravnovesi in napoji s svetlobo. Hkrati je tudi ojačevalec in čistilec drugih kristalov ter ljubitelj sonca, zato je zanj najbolj primerno čiščenje zanj to, da ga postavimo na sonce.

 

Lastnosti selenita: 

  • Približne mere: 6,5 cm x 5,0 cm.
  • Oblika in barva lahko rahlo odstopa od tega na fotografiji.
  • Kos, ki ga prejmete po pošti, je izbran naključno.
  • Za selenit se odsvetuje čiščenje z vodo. Rad ima sonce.
  • Njegova barva je biserno sijajna z belimi praskami.