fbpx

Hipnotična meditacija – prekinitev starih vzorcev

8,00 

 

Hipnotična meditacija za opuščanje starih vzorcev je tehnika, ki združuje hipnozo in meditacijo z namenom prepoznave in opuščanja starih vzorcev, ki vam ne služijo več.

V sedmih minutah vas popelje do globokega stanja zavesti, ki omogoča dostop do vaše podzavesti, kjer so shranjeni stari vzorci.

S pomočjo sugestij in vizualizacij se vam stari vzorci preoblikujejo ali odstranijo in vi lahko na ta način zaživite bolj svobodno in samozavestno.

 

Priporočljivo je, da se omenjeni posnetek posluša večkrat.

Najboljši učinek boste dosegli, če ga boste poslušali 21 dni zaporedoma.

 

Na vaš e-naslov vam ga pošljemo najkasneje v 24-ih urah.

 

 

Kategorija:

Hipnotična meditacija za opuščanje starih vzorcev je globok terapevtski postopek, ki združuje elemente hipnoze in meditacije z namenom, da vam pomaga pri osvoboditi od starih, omejujočih prepričanj in navad, ki vam ne služijo več. Ta metoda deluje na podzavestni ravni, kjer so shranjeni vaši globoko zakoreninjeni vzorci vedenja in razmišljanja.

Proces se začne z uvodno sprostitveno tehniko, ki vas postopoma sprošča in potopi v globoko meditativno stanje. V tem stanju je vaš um bolj dovzeten za sugestije, kar pomeni, da se na tem mestu odpre možnost za vpeljavo pozitivnih sprememb.

 

Skozi vodeno vizualizacijo in pozitivne afirmacije se stare navade in prepričanja identificirajo in postopoma preoblikujejo ali odstranijo.

 

Hipnotična meditacija ponuja številne koristi, med drugim povečuje samozavedanje, izboljšuje čustveno počutje in krepi sposobnost za pozitivne spremembe v življenju. Poleg tega vam pomaga zmanjšati stres in tesnobo ter izboljša splošno kvaliteto življenja.

Ker deluje na globoki podzavestni ravni, so spremembe pogosto trajne in bolj učinkovite kot zgolj zavestni napori za spremembo vedenja.

 

Redna praksa hipnotične meditacije vam omogoča, da se osvobodite starih vzorcev in zaživite bolj zavestno in izpolnjujoče življenje, polno novih priložnosti in možnosti.