fbpx

18. 04. 2024 – Kako prepoznati in odpraviti starševski ego

25,00 

 

Pridružite se nam na edinstvenem predavanju z naslovom “Kako prepoznati in odpraviti starševski ego“, z gostjo Nino Sterle, ki pravi, da v življenju ni naključji in da se vse dogaja in zgodi z nekim namenom.

Na dogodku v živo boste imeli priložnost spoznati starševski ego z različnih vidikov ter se naučili učinkovitih strategij za izboljšanje vašega odnosa z otroki.

Poleg tega vam bomo razkrili tudi številne koristne nasvete in tehnike, kako prepoznati in premagati izzive, ki so povezani s starševskim egom.

 

Kdaj? 18. 04. 2024, ob 17.00 uri

Kje? Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica

 

Svoje mesto na dogodku si zagotovite z nakupom vstopnice.

Kategorija:

Na predavanju z naslovom Kako prepoznati in odpraviti starševski ego bomo govorili o njemu – gospodu Egu.

Dobili boste vpogled v dinamiko starševstva, ki vam bo v pomoč pri grajenju bolj povezanega in sočutnega odnosa z vašim otrokom. To predstavlja še eno priložnost za vaš osebni razvoj in globlje povezovanje z otrokom, saj boste dobili orodja in razumevanje, ki vam bo v oporo.

Izvedeli boste:

– Kaj je ego ter kako in zakaj deluje.
– Kaj je starševski ego ter kako in zakaj deluje.
Govorili bomo tudi o:
– Nevidnem bistvu “grdega obnašanja” otrok – kaj je resnični  vzrok, da se otrok grdo obnaša, je “poreden”, ne uboga in ne sodeluje.
– Kako lahko s tem, ko spremenimo otrokova prepričanja o sebi in svetu, vplivamo na njegovo vedenje (pot od spreminjanja otrokovega obnašanja k spreminjanju njegovih prepričanj).
Ne zamudite.