fbpx
Pozdravljeni na mestu pozitivnih misli, dobre energije in duhovnih navad za boljše življenje.

Kdo je bila Vanja?

Želje in iskanje ugodja.

V 2. razredu osnovne šole sem v delovni zvezek za okolje napisala: »Želim si postati učiteljica.«

Pred ustanovitvijo lastnega branda sem 19 let delala v vzgojno izobraževalnem zavodu, na področju predšolske vzgoje. Končala sem srednjo vzgojiteljsko šolo in se takoj po srednji šoli zaposlila v vrtcu. Ob delu sem naredila dve fakulteti in s tem pridobila naziva diplomirane vzgojiteljice in profesorice razrednega pouka. Skozi vsa leta sem si skozi izkušnjo oblikovala nešteto vpogledov v vzgojo otrok. Zadnji 2 leti dela v VIZ zavodu pa sem preživela na delovnem mestu pomočnice ravnatelja za vrtec, skozi katerega sem dobila vpogled in izkušnje tudi na področju vodenja.

Z vztrajnostjo sem dosegala zastavljene cilje, vendar ob uspehih nisem zaznavala pravega veselja in notranje sreče. Glas v meni je govoril drugače, vendar ga nisem znala slišati. Tudi telesu nisem znala prisluhniti, dokler me ni prisililo v spremembo in drugačno dojemanje sveta.

»Vse kar počneš v življenju naj ima samo en bistveni namen - tvoje dobro počutje.«

»Zaupaj si brezpogojno in poišči svojo vrednost. To je tvoje bistvo življenja.«

Kdo sem sedaj?

Ponosna mama, žena,
ustanoviteljica branda MeFirst ...

… kreativka po duši, raziskovalka vibracijskih energij in zagovornica holistično sočutnih pristopov in zavestne vzgoje.

Moj notranji glas me je že nekaj let klical drugam. Družbene spremembe zadnjega obdobja so pripomogle k temu, da sem o moji novi poti začela razmišljati veliko bolj resno. Prisluhnila sem si, zapustila cono udobja, se prepustila in se s tem vrnila k sebi.

Zaradi tega je moj brand dobil tudi ime – MeFirst, saj menim, da je ljubezen do sebe največ, kar si lahko podarimo.

Izjemno sem ponosna tudi na certifikat za hipnoterapevtko Ameriškega Odbora za Hipnoterapijo (American Board of Hypnotherapy), saj lahko s pomočjo tega znanja pomagam posameznikom pri doseganju globokih sprememb v njihovem življenju.

In the world where you can

be anything,

be kind.

Skok v neznano

Zgodilo se je, ko je močan notranji glas premagal razum.

Iskala sem notranji mir, ki pride le takrat, ko smo zadovoljni s svojo pozicijo. Občutki so me vodili po poti močnih in hrabrih, jaz sem samo sledila. Ti občutki so bili pot duhovne preobrazbe. Ker so bili sprejeti iz srca, so postali del moje notranjosti, del moje notranje umirjenosti.

Zaznala sem, da moram delovati v smeri klica in namena svojega življenja. Polna zaupanja in radosti sem skočila iz vrha visoke stolpnice ter začela graditi svoj lastni nebotičnik od samih temeljev.

Razburljivo premetavanje iz ene smeri na drugo, sem zamenjala za mirnost in urejenost.

Sem radovedna. Rada se povezujem in odkrivam nove možnosti. Uživam v ustvarjanju, verjamem v iskrenost, prijaznost in moč energije. Predvsem pa sem se z leti in izkušnjami naučila zaupati sebi.

Pomemben mi je človek. Brez izjeme. Pomembne so mi moralne vrednote, medsebojna pomoč in možnost biti slišan. In čutim, da je delovanje na tem področju moje poslanstvo, moj doprinos svetu.

Obožujem morje, gozd in naravo na splošno, ki ima name izjemno blagodejen vpliv.

Neznansko uživam v učenju. Zelo rada tudi pišem ter berem, predvsem knjige, ki delujejo name motivacijsko in na kakršenkoli način spodbujajo delo na sebi.

In ja. Močno, močno verjamem da se vse zgodi v pravem trenutku, s pravim razlogom. V življenju nam ni treba skrbeti za nič, če živimo aktivno, rešujemo sproti vse izzive ter sledimo svojim željam. Takrat je poskrbljeno za vse.

Moja edinstvenost

Obožujem povezanost in humor.

Od vedno sem in za vedno bom del čarobnega kroga, ki z vzajemnostjo tvori energijo, ki izžareva. Ljudi zaznavam z močjo intuicije in z energijo srčnosti.

Sočutno sledim svojim strastem, ki mi istočasno kažejo pot, kako se približati posamezniku, kako ga razumeti in kako mu pomagati. 

Menim, da je življenje preveč dragoceno, da bi ga preživljali sami. In preveč dragoceno, da bi ga jemali neskončno resno. Povezovanje in vzajemnost prepleteni s humorjem, sta nujni stalnici v vseh mojih trenutkih.

»Verjemi in zaupaj. Tako boš telesu in umu omogočila sprostitev in povečala ustvarjalno energijo.«