fbpx

Mefirst je zgodba inspiracije

Nastala je s pomočjo intuitivnih zaznav.

Začela se je s kreacijo inspiracijskih oblačil s kristali. Takrat, ko sem začela poslušati in slišati sebe.

Glavna motivacija za nastanek čudovite MeFirst zgodbe, je bila želja po spreminjanju posameznikovega življenja na boljše. Želja po vzpostavitvi razmerja med motivacijo, zadovoljstvom in uspehom.

Tukaj je izhodišče osebnostne rasti, kjer lahko z odprtim srcem spoznate, kaj je tisto, kar je za vas najboljše. Spoznali boste kdo ste in česa si želite. Postali boste sprememba v svetu, katero vsi tako zelo potrebujemo.

Ob vstopu na MeFirst spletno stran tudi vi postajate del zgodbe. Tukaj niste po naključju, saj ima vedno vse v življenju svoj smisel. Tukaj boste uravnovesili svojo energijo, spremenili vzorce razmišljanja in odpravili svoje blokade.

Skupaj z mano se vam bo lahkotneje prepustiti toku ter ostati v stiku s seboj.

Tukaj je inspiracija naše glavno vodilo. Kako jo boste našli? Poglejte, začutite, prisluhnite – in vedeli boste.

Dobrodošli.

Ljubeča podpora in vsakodnevni navdih zate

Afirmacije in kristali so se z malce kreativnosti združili v eno – nastala so inspiracijska oblačila s kristali.

Oblačila MeFirst zaradi informacije, ki jo nosijo, predstavljajo za naše duhovno in telesno zdravje poseben pomen. Gre za oblačila s posebno energijo in močjo. Besede (napis) so informacija, ki delujejo energijsko in hkrati nagovarjajo telo. Pozitivne misli (afirmacije) nas dvignejo in postanejo naš vsakodnevni navdih.

Poseben dodatek je snemljiv kristal, ki našo energijo dodatno podpre in okrepi. Kot smo sami močno povezani z energijo okolja, tako je oblačilo tesno povezano z nami in ima na nas izjemen vpliv.

Inspiracijska oblačila so skupaj s kristali spodbujajoče energije, katerih zmožnost je preprosto nihati z drugimi energijami.

Kaj vse nam nudijo kristali?

Pri MeFirst jih imaš na voljo različnih vrst in oblik.

Kristali so dar narave in v sebi nosijo neverjetno moč. Imajo svojo zavest in prav vsak v sebi nosi svojo unikatno frekvenco. Iz osnovne šole smo naučeni, da delimo naravo na živo in neživo. Misel, da so kristali živi, nekomu predstavlja absurd. Ezoterična literatura pa nas uči nekaj drugega. Kristali so na Zemlji zato, da nam pomagajo in z nami sodelujejo. Ta modrost potuje naprej že od starih Egipčanov. Tako kot človek, tudi kristali oddajajo posebno vibracijo. In prav iz tega razloga tako močno delujejo na nas, saj nam pomagajo pri dvigu naše frekvence. Osnovna naloga kristalov je uravnoteženje in zdravljenje telesa, čustev in uma. Okrepijo nam naravne duhovne sposobnosti, miselno zbranost, čustveno ravnovesje in s tem naše počutje na splošno.

Ste pripravljeni, da vstopijo v vaše življenje?

INSPIRACIJSKA OBLAČILA IN KRISTALI SO MED NAMI Z RAZLOGOM​

Kristali s seboj nosijo naše zgodbe, občutke, čustva. Njihova energija se močno čuti.

Poznamo jih zelo veliko.  So različnih oblik, materialov in z različnimi lastnostmi. Prav vse, ki trenutno obstajajo na planetu Zemlja, človeštvo potrebuje.

Ko jih sprejmemo k sebi, se začnemo postopoma zavedati njihovega vpliva in učinka na nas. Med spoznavanjem z njimi in zaznavanjem, jih začenjamo čutiti. Učinki se stopnjujejo in njihov svet nam postaja vse bolj priljubljen.

Natanko tako je tudi z inspiracijskimi oblačili s kristali. Z afirmacijo, ki jo nosimo na sebi, brez besed sporočamo svetu kdo smo in kaj je tisto kar nas vodi. Z inspiracijskimi oblačili preplavljamo svet s pozitivnimi mislimi, hkrati pa ustvarjamo pozitivno in energetsko močno frekvenco, ki jo trenutni svet tako zelo potrebuje.

Vrnite se k sebi

MeFirst je tukaj, da vam je lažje.

Vsak izmed nas ima svoje poslanstvo. Poslanstvo pomeni živeti svoje življenje. In to po poti, ki se zgodi, ko zmoremo dovolj zaupati sebi.

Smo veliko več, kar vidimo s snovnimi očmi.

Ko smo bili otroci, smo ta svet zelo dobro poznali, vendar smo se sčasoma izgubili in na to pozabili. Posnemali smo okolico, sledili sistemu in s tem svoje sposobnosti in svojo izvorno moč zaklenili.

Tukaj ste, da jo skupaj ponovno odklenemo. Tako boste lažje sočutno sledili vašim otrokom, jih razumeli in ljubeznivo podpirali. Oni so tisti, ki poznajo pravo pot. Pot drugačnih pogledov.

Ja, tako enostavno je. Otročje lahko, ko to sprejmete in samo zaupate.

Vse kar najdeš na tem spletnem mestu je zate, če si želiš …

  • odstraniti blokade in zamenjati negativne vzorce s pozitivnimi.
  • spremeniti način razmišljanja.
  • postati bolj samozavestna in doseči zastavljene cilje.
  • slišati sebe in zaupati vase.
  • opustiti vse tisto, kar ti ne služi.
  • prizemljiti svojo energijo.
  • spustiti kontrolo nad življenjem.
  • pozabiti na perfekcionizem in vklopiti sproščenost …

»Čas je, da sebe postaviš na pr(a)vo mesto.

Če se ti zdi, da nekaj ni v redu, ta občutek upoštevaj.