fbpx

Set zaščite – turmalin, hematit in sveti les

19,50 

 

Skrbno izbrana kombinacija kristalov nas ščiti pred vsemi negativnimi energijami.

Turmalin (žepni kristal) je eden izmed najmočnejših kristalov zaščite, ki nam je v pomoč, ko naletimo na težke izzive. Njegova glavna naloga je odstranjevanje negativnih energij, ki nas izčrpavajo.

Hematit (zapestnica) je močan kristal prizemljitve in zaščite, ki povečuje našo notranjo moč. Njegova vibracija zmanjšuje napetost in povečuje občutek notranjega ravnovesja.

Ko ju povabimo k sebi, za nas kristala ustvarita energijski ščit, ki nas obvaruje pred vsemi negativnimi vibracijami, hkrati pa nam prineseta mir in ravnovesje.

 

Palo Santo (palčka svetega lesa) je 100% naravni aromatični les mističnega drevesa, ki izvira iz Južne Amerike. Cenjen je zaradi svojih čistilnih in zdravilnih lastnosti.

Ko ga prižgemo, se ustvari prijeten in svež dim, s katerim iz prostora odstranimo negativno energijo in ves nepotreben stres. Oddaja vonj, ki dviguje našo vibracijo tudi pri meditaciji in nam s tem omogoča globljo povezavo z našim izvorom.

Ni na zalogi

Turmalin je eden izmed najmočnejših kristalov zaščite, ki nam je v pomoč, ko naletimo na težke izzive. Njegova glavna naloga je odstranjevanje negativnih energij, ki nas izčrpavajo.

Vibracija turmalina ustvarja za nas energijski ščit, ki je učinkovit tako proti ljudem, ki nam jemljejo energijo, kot tudi proti elektromagnetnim sevanjem, pritiskom okolice in vsem drugim obremenjujočim energijami.

Neguje notranjo modrost, pogum, stabilnost in potrpežljivost. Odganja stres, krepi imunski sistem, pospešuje celjenje ran in lajša bolečine. Razstruplja telo ter harmonizira in čisti vse čakre.

Priporočljivo je, da je turmalin vedno z nami, kadar smo v stiku z ljudmi ali situacijami, ki nas izčrpavajo.

 

Hematit je kristal, ki v sebi nosi zaščitno funkcijo. Je zelo zemeljski, kar pomeni, da nas prizemlji, poleg tega pa uravnoteži naše meridijane.

Je kristal prve čakre. Pomaga nam izboljšati občutek za čas, prostor in ravnotežje.

Hematitova vibracija zmanjšuje napetost, krepi voljo do življenja, nas dela dinamične in nas usmerja. Ščiti in čisti našo auro, poveže nas z Zemljo ter krepi eterično telo ter njegove funkcije. Odpravlja strahove, odganja negativne energije ter zmanjšuje napetost.

Prinaša spontanost, svežino in veselje.

 

Palo Santo (sveti les) je 100% naravni aromatični les mističnega drevesa, ki izvira iz Južne Amerike. Cenjen je zaradi svojih čistilnih in zdravilnih lastnosti.

Ko ga prižgemo, se ustvari prijeten in svež dim, s katerim iz prostora odstranimo negativno energijo in ves nepotreben stres. Oddaja vonj, ki dviguje našo vibracijo tudi pri meditaciji in nam s tem omogoča globljo povezavo z našim izvorom.

Uporaba: 

Za prižiganje Palo Santa je najlažje, da uporabimo svečo. Pustimo, da palčka nad svečo zagori, tako da nastane manjši plamen. Gori naj približno 30 sekund. Nato palčko obrnemo navpično navzgor, v katerem položaju tudi najlažje naravno ugasne. V kolikor plamen ne ugasne, s palčko narahlo pomahamo po zraku in plamen ugasnemo na tak način. Iz nje se sprosti gost in aromatičen dim, s katerim očistimo svoje energijsko polje, prostor, kristale … Čudovit vonj nam prinese občutek miru, jasnosti in povezanosti. Po končani uporabi palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo, bodisi iz kovine, stekla, keramike …, kjer se ugasne sama.

Energijsko čiščenje prostora:

S prižgano palčko, s katero v zraku narahlo krožimo,  se pomikamo po prostoru po vseh kotih. Ognjevarno posodo med tem držimo v drugi roki, kamor lahko otresamo pepel. Po končanem postopku energijskega čiščenja, palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo.

 

Lastnosti svetega lesa:

  • Visoko kakovosten Palo Santo les iz Peruja.
  • Približne mere  palčke: 9 cm x 1 cm x 1 cm
  • Obran na naraven način z veliko mero ljubezni do narave.

Lastnosti hematit zapestnice:

  • velikost kroglic: 6 mm

Lastnosti turmalina:

  • Približna teža kristala: 0d 20 do 30 g
  • Barve, mere in teža lahko rahlo odstopajo od kristalov na fotografiji.
  • Kos, ki ga prejmete po pošti, je izbran naključno.