fbpx

Podaljšana majica »Na pravi poti«

26,00 

 

Inspiracijska podaljšana majica vas bo vsak dan spomnila, da je nemogoče spreminjati druge, temveč je z delom potrebno pričeti pri sebi.

Če želite, da prejmete poleg inspiracijskega oblačila personaliziran kristal, spodaj pod opombe zapišite izzive s katerimi se soočate oziroma področja, na katerih bi želeli, da vas kristal trenutno najbolj podpre.

Primer 1: Imam izziv s samopodobo, pogosto sem v stresu in ponoči se pogosto zbujam.

Primer 2: Pripravljam nov projekt in mi trenutno primanjkuje energije. Potrebujem podporo pri koncentraciji, več samozavesti ter dodatno energijo za odpravo blokad.

V kolikor pustite ta del prazen, bo kristal za vas priložen intuitivno.

Sprememba je edina prava pot, da presežemo navado, ki nam ne služi. Ko naredimo to, damo prostor novemu. In ne glede na to kaj smo, kje smo, kaj imamo in kako se počutimo, imamo vedno izbiro za spremembo, vedno imamo izbiro, da naredimo drugače.

Podaljšana majica »Na pravi poti« v prevodu pravi »Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.« V življenju obstajajo stvari, na katere imamo vpliv in stvari, katerih ne moremo spreminjati.

Ko spremenimo sebe, z vzorom vplivamo tudi na druge. V našem življenju smo mi prva stopnja spremembe.

Dodatek na oblačilu, ki ti nudi dodatno podporo: Snemljiv KRISTAL, ki nam nudi dodatno podporo in nam je v pomoč pri vseh naših pravih odločitvah.

Material: 90% bombaž, 10% viskoza

Napis: digitalni tisk