fbpx

Pirit (kristal obilja) – unikaten večji kos

56,00 

 

Si želiš več obilja?

Potem v svoj dom povabi Pirit, ki velja za prinašalca obilja in kristal visokih vibracij. K sebi vleče energijo sprejemanja ter hkrati skrbi za našo pretočnost.

Poskrbi, da v naše življenje priteče več dobrih ponudb in več priložnosti, ki nam prinašajo obilje. Z njegovo visoko vibracijo nam pomaga čistiti tudi vse naše blokade, hkrati pa deluje izredno zaščitno.

Ni na zalogi

SKU B166 Kategorija:

Pirit spada med zaščitne kristale visokih vibracij. Z njegovim zlatu podobnim sijajem se ga drži tudi ime “kristal obilja”.

Zaradi svojih kovinskih lastnosti zelo dobro očiščuje telo, sprošča blokade in nas osvobaja strahu. Njegova zlata barva nas ščiti pred različnimi sevanji, pred ljudmi s slabimi nameni in na splošno pred vsemi slabimi negativnimi vplivi. Simbolizira toplino in ustvarjalno moč. Velja za zaščitnika avre pred vdori tujih energij in poskusi manipulacij.

Je kamen druge in tretje čakre. Krepi občutek osebne moči, ki ne potrebuje zunanjih potrditev in sposobnost, da ozavestimo svoje kvalitete in slabosti. Krepi tudi voljo in moč za realizacijo idej in podpira vse vrste kreativnosti.

Lastnosti pirita: 

  • Teža je od 550 g.
  • Kos, ki ga prejmete po pošti je unikat in prejmete točno tega iz slike.
  • Kljub njegovi trdoti, se zanj namakanje v vodi odsvetuje.
  • Kristal je občutljiv na močne pritiske, visoke temperature in kemikalije.
  • Za energetsko čiščenje priporočamo čiščenje z dimom (lahko uporabite sveti les, žajbelj …), z zvokom, zemljo …