fbpx

Obesek iz ahata – Sirius

21,00 

 

SIRIUS je izdelek, ki je namenjen naši zaščiti pred negativnimi elektromagnetnimi sevanji (wifi, elektrika, sevanje telefona …), hkrati pa nas ščiti tudi pred škodljivimi zemeljskimi in kozmičnimi sevanji.

Obesek je iz ahata, ki s svojimi učinkovinami usklajuje yin in yang telesne principe in istočasno pomirja. Odličen je za uravnovešenje čustev, saj nas celostno krepi in nam pomaga pri lažjem sprejemanju odločitev.

Ko ga nosimo, smo bolj samozavestni, z več vitalne energije in predvsem zaščiteni.

 

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B101 kategorije: ,

Ste razdražljivi, v stresu ali preutrujeni?

Razlog za to je lahko elektromagnetno sevanje (EMS), geopatogeno oz. zemeljsko ali kozmično škodljivo sevanje. Ta sevanja predstavljajo nevidno onesnaževanje našega bivalnega okolja in škodljivo vplivajo na zdravje ljudi in živali.

Elektromagnetna sevanja (EMS)

EMS so ves čas prisotna v našem vsakdanjem življenju. Na naše telo in našo avro vplivajo izredno škodljivo. Viri tovrstnega sevanja so: daljnovodi, transformatorji, bazne postaje, mikrovalovne pečice, el. napeljava, računalniki, televizorji, Wi-Fi oddajniki in seveda naši telefoni ipd.

Geopatogena oz. zemeljska škodljiva sevanja

Zemeljskih škodljivih sevanj je več vrst. To so sevanja zemeljskih mrež (med njimi sta najbolj znani Hartmannova in Curryjeva mreža), sevanje podzemnih vodnih tokov in kanalizacij, sevanja rudnin in mineralov, sevanja geoloških (tektonskih) prelomnic, podzemnih jam …

Kozmična sevanja

Kozmična sevanja prihajajo iz vesolja in smo jim izpostavljeni ves čas. So sevanja delcev sonca, planetov oz. zvezd in samega vesolja. Pojavljajo se lahko v pasovih ali periodično.