fbpx

Moški pulover s kapuco »Prijaznost«

55,00 

 

Življenje nam omogoča, da smo lahko vse kar želimo biti. Predvsem pa je pomembno, da nas ob vsem tem spremlja misel, da smo prijazni do sebe in do drugih.

Če želite, da prejmete poleg inspiracijskega oblačila personaliziran kristal, spodaj pod opombe zapišite izzive s katerimi se soočate oziroma področja, na katerih bi želeli, da vas kristal trenutno najbolj podpre.

Primer 1: Imam izziv s samopodobo, pogosto sem v stresu in ponoči se pogosto zbujam.

Primer 2: Pripravljam nov projekt in mi trenutno primanjkuje energije. Potrebujem podporo pri koncentraciji, več samozavesti ter dodatno energijo za odpravo blokad.

V kolikor pustite ta del prazen, bo kristal za vas priložen intuitivno.

»V svetu, kjer smo lahko karkoli, bodimo prijazni.« Do soljudi, narave, živali in do sebe. Tukaj smo vsak s svojim namenom in če lahko izkažemo vsaj delček prijaznosti ali naredimo kakšno dobro stvar za sočloveka, je to dovolj.

Ko se zavedamo, da eno malo dejanje in ena prijazna beseda lahko sočloveku spremeni dan ali celo življenje, je to vse, kar lahko zares naredimo.

Dodatek na oblačilu, ki ti nudi dodatno podporo: Snemljiv KRISTAL je naš spremljevalec in šepetalec širnemu svetu, da je čas za prijaznost, za dobra dela in pomoč sočloveku.

Material: 65% poliester, 35% bombaž

Napis: vezenje