fbpx

Kristalni paket “TVOJ ZAČETEK”- kamena strela, roževec in ametist

12,00 

 

Kristalni paket “Tvoj začetek” je skrbno izbrana kombinacija treh žepnih kristalov – kamene strele, roževca in ametista.

Izbrani kristali v naše življenje privabijo uspeh, zadovoljstvo in obilje, hkrati pa okrepijo našo samozavest in ljubezen do samega sebe ter odpravljajo stres.

Kristalni trio je nepogrešljiv za vsakega izmed nas.

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B129 kategorije: ,

Ametist je zaščitni kristal, ki močno ščiti naše energetsko polje, odpravlja stres in v naše življenje prinaša umirjenost ter harmonijo. Spodbuja intuicijo, krepi spomin, vrača samozavest in osvobaja strah.

Vibracija kristala deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju. Energije ametista so izrazito transformacijske, zato je katalizator vsakovrstnih sprememb in odličen meditativen kristal. Pomaga nam razvijati čut za pravičnost, aktivira tretje oko ter čisti avro. Prinaša nam tudi odločnost pri sprejemanju odločitev ter lajša napetost.

Ametist je kristal šeste čakre, kar pomeni, da usmerja fokus v energijski svet. S tem postanejo naši pogledi na svet in samovrednotenje objektivnejši.

 

Roževec je kristal srca in brezpogojne ljubezni, ki nosi mehko žensko energijo sočutja, miru in nežnosti. Njegov pomen je univerzalna ljubezen.

Prežet je s harmonijo, ki izžareva neskončno mehkobo. Z njim postanemo bolj samozavestni. Znan je po svojih lastnostih spodbujanja ljubezni, sočutnega prijateljstva, prijaznosti in sprejemanja sebe. Njegova vibracija nas skozi čiščenje srčnih čustvenih usedlin približuje sebi, kar nam nudi globinski občutek povezanosti s svetom. Vpliva na odnose, ki postanejo intimnejši, kot tudi na ustvarjalnost, razvoj intuicije in osvobojenost od skrbi. Roževec nam pomaga dosegati notranjo harmonijo in zadovoljstvo.

Prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni. Odpravlja zamere in jezo ter nas spodbuja k odpuščanju.

 

Kamena strela je vsestranski kristal, ki oddaja ogromno pozitivne energije. Vsebuje energije celotnega barvnega spektra, zato velja za univerzalni kristal, ki povezuje pojavni in duhovni svet. Pravimo mu tudi univerzalni zdravitelj, saj ima neverjetno zdravilno moč.

Vliva moč, spodbuja usklajeno delovanje vseh delov telesa, vnaša harmonijo in vpliva na medsebojni odnos. Umirja živčni sistem ter pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti telesa.

Kristal nas usmerja k cilju in deluje spodbujajoče. Poleg tega bo v nas prebudil skrite talente in nam pomagal pri manifestaciji. Kristal kamene strele je eden izmed tistih, ki ga je potrebno imeti vedno pri sebi.

 

Lastnosti:

  • Kristali so naravni, zato lahko barva in oblika odstopata od kristalov na sliki.
  • Kristali, ki jih prejmete po pošti, bodo izbrani naključno.
  • V paketu prejmete tudi opise kristalov.