fbpx

Kristalni paket “POMEMBNA SEM” – oniks, roževec, kamena strela s turmalinom in sveti les

26,40 

 

“Pomembna sem” je skrbno izbran kristalni paket, ki nam nudi celostno podporo v smislu zaščite, odstranjevanja negativnih energij, uravnovešanja čustev in kot podpora za brezpogojno ljubezen do sebe.

V paketu so kristalna zapestnica iz oniksa, žepna kristala kamena strela s turmalinom in roževec ter palčka nepogrešljivega svetega lesa. Zraven prejmete tudi vse opise.

 

Se tudi tebi zdi to odlična ideja za darilo?

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B161 kategorije: , ,

Oniks je kristal volje, discipline in notranje moči.

Spada med zelo močne zaščitne kristale, saj absorbira negativno energijo in jo pretvori v pozitivno. Še posebej ga potrebujemo takrat, ko se soočamo s težkimi stanji, saj preprečuje odtekanje naše energije.

Oniks je kristal notranje moči in discipline, ki nam vztrajno pomaga, da lahko uresničujemo svoje zastavljene cilje.

Krepi koncentracijo, prinaša stabilnost, povečuje moč in vliva pogum. Pomaga nam pri sprejemanju odločitev, ki nam bodo v pomoč na dolgi rok. Povečuje tudi odločnost in nas popelje naprej brez strahov in skrbi. 

Spada med zelo močne zaščitne kristale, saj absorbira negativno energijo in jo pretvori v pozitivno. Še posebej ga potrebujemo takrat, ko se soočamo s težkimi stanji, saj preprečuje odtekanje naše energije.

Oniks je posebna vrsta kalcedona, ki pomirja naš um. V veliko pomoč nam je pri žalovanju, saj celi čustvene rane, zdravi žalost in bolečine.

Odličen je za sproščanje, zato se ga pogosto uporablja tudi pri meditacijah.

 

Kamena strela s turmalinom je kombinacija dveh kristalov. Močno je znana po tem, da spodbuja pozitivno energijo in uravnoveša naša čustva. Izredno pozitiven vpliv ima tudi na naše otroke, saj jim dviga raven poguma, hkrati pa krepi njihov imunski sistem.

Kamena strela s turmalinom (Turmalin Quartz) je kristal svetlobe in zaščite, ki ustvarja polarnost energij. Turmalin nevtralizira negativnost, kamena strela pa hkrati povečuje pozitivno energijo.

Je tudi kristal ravnovesja. Ugodno deluje na 6. čakro in pomaga pri uravnoteženju yin in yang energije.

V naše življenje povrne mir in harmonijo. Zaščiti nas pred negativnimi mislimi in čustvi.

Spodbuja čustveno jasnost in ljubezen do samega sebe. Dviga našo raven poguma in nas spodbudi, da naredimo korak naprej. Okrepi naš imunski sistem in lajša različne vrste bolečin.

Ima močno ozemljitveno energijo, čisti auro in spodbuja pretok v vse energetske kanale.

 

Roževec je kristal srca in brezpogojne ljubezni, ki nosi mehko žensko energijo sočutja, miru in nežnosti.

Njegov pomen je univerzalna ljubezen.

Roževec je kristal, ki je prežet s harmonijo in kristal, ki izžareva neskončno mehkobo. Z njim postanemo bolj samozavestni.

Znan je po svojih lastnostih spodbujanja ljubezni, sočutnega prijateljstva, prijaznosti in sprejemanja sebe.

Njegova vibracija nas skozi čiščenje srčnih čustvenih usedlin približuje sebi, kar nam nudi globinski občutek povezanosti s svetom.

Vpliva na odnose, ki postanejo intimnejši, kot tudi na ustvarjalnost, razvoj intuicije in osvobojenost od skrbi. Roževec nam pomaga dosegati notranjo harmonijo in zadovoljstvo. Prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni. Odpravlja zamere in jezo ter nas spodbuja k odpuščanju.

 

Palo Santo (sveti les) je 100% naravni aromatični les mističnega drevesa, ki izvira iz Južne Amerike. Cenjen je zaradi svojih čistilnih in zdravilnih lastnosti.

Ko ga prižgemo, se ustvari prijeten in svež dim, s katerim iz prostora odstranimo negativno energijo in ves nepotreben stres. Oddaja vonj, ki dviguje našo vibracijo tudi pri meditaciji in nam s tem omogoča globljo povezavo z našim izvorom.

Uporaba: 

Za prižiganje Palo Santa je najlažje, da uporabimo svečo. Pustimo, da palčka nad svečo zagori, tako da nastane manjši plamen. Gori naj približno 30 sekund. Nato palčko obrnemo navpično navzgor, v katerem položaju tudi najlažje naravno ugasne. V kolikor plamen ne ugasne, s palčko narahlo pomahamo po zraku in plamen ugasnemo na tak način. Iz nje se sprosti gost in aromatičen dim, s katerim očistimo svoje energijsko polje, prostor, kristale … Čudovit vonj nam prinese občutek miru, jasnosti in povezanosti. Po končani uporabi palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo, bodisi iz kovine, stekla, keramike …, kjer se ugasne sama.

Energijsko čiščenje prostora:

S prižgano palčko, s katero v zraku narahlo krožimo,  se pomikamo po prostoru po vseh kotih. Ognjevarno posodo med tem držimo v drugi roki, kamor lahko otresamo pepel. Po končanem postopku energijskega čiščenja, palčko Palo Santa odložimo v ognjevarno posodo.