fbpx

Kristalni paket “NOVA PRILOŽNOST” – tigrovo oko, sodalit in hematit

18,00 

 

Kristalni paket “Nova priložnost” je skrbno izbrana kombinacija treh žepnih kristalov.

Z njihovo pomočjo v naše življenju začnejo pritekati nove priložnosti, izboljša se naša komunikacija, hkrati pa odstranijo naše podzavestne strahove.

Kristalni trio je nepogrešljiv za vse, ki si želijo v življenju najti novih moči in samozavestno začeti z novo priložnostjo.

 

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B130 kategorije: ,

Kristalni paket

Tigrovo oko prinaša bogastvo in nove priložnosti.

Pomaga nam razjasniti misli, spodbuja zaupanje in pomaga, da se v svetu počutimo domače. Rahlo prizemljuje, daje občutek varnosti, veča samozavest, vliva vero in spodbuja gibanje. Pomaga pri koncentraciji in spodbuja spomin. Ima močno energijo, s katero bomo vedno imeli podporo.

Prav tako tigrovo oko prinaša srečo in zaščito, zato je dobro, da ga nosimo povsod s seboj. Vliva nam novo moč in stabilnost, poleg tega pa veča pritok denarja in odpravlja blokade na vseh čakrah.

Velja za talisman samozavesti in ima amuletno kvaliteto, ki ščiti pred vsemi vrstami nevarnosti.

Je kristal nove dobe, ki je polna sprememb. Daje nam moč zavedanja srčnih želja, strastnost uresničevanja namer, transformira čustvene usedline podzavesti in jih ozemljuje, na vseh ravneh pa podpira tudi praktično izvedbo naših načrtov.

 

Sodalit je talisman ustvarjalnosti in komunikacije. Ima nežno pomirjujočo vibracijo s pomočjo katere naše delovanje postaja vedno bolj spontano.

Velja za kristal fokusa, kristal mislecev in govornikov. Spodbuja logično mišljenje, povečuje idealizem in željo po resnici. Je kristal, ki spodbuja prijateljske občutke, pomaga pri navezovanju stikov in je primeren za ljudi, ki delajo v skupinah, kjer je potrebno sodelovati. Z njim lažje spoznavamo in se izognemo miselnim vzorcem, ki nas ovirajo. Pomaga nam uravnavati misli in čustva ter odstranjuje iluzije. Hkrati prinaša notranji mir ter spodbuja samozavest in ustvarjalnost.

Deluje na 5. in 6. čakro in preko njiju uravnava yin in yang procese. Na ta način posredno odpira srce, nas približuje dušnim hotenjem, ustvarja toplejše odnose, spodbuja intuicijo in zaupanje v lastno presojo.

 

Hematit je kristal, ki v sebi nosi zaščitno funkcijo.

Je zelo zemeljski, kar pomeni, da nas prizemlji, poleg tega pa uravnoteži naše meridijane. Je kristal prve čakre. Pomaga nam izboljšati občutek za čas, prostor in ravnotežje.

Hematitova vibracija zmanjšuje napetost, krepi voljo do življenja, nas dela dinamične in nas usmerja. Ščiti in čisti našo auro, poveže nas z Zemljo ter krepi eterično telo ter njegove funkcije. Odpravlja strahove, odganja negativne energije ter zmanjšuje napetost.

Prinaša spontanost, svežino in veselje.

 

Lastnosti:

  • Kristali so naravni, zato lahko barva in oblika odstopata od kristalov na sliki.
  • Kristali, ki jih prejmete po pošti, bodo izbrani naključno.
  • V paketu prejmete tudi opise kristalov.