fbpx

Komplet zapestnic (kamena strela, roževec, howlite)

30,00 

 

Komplet zapestnic je najboljša možna podpora za nežnejši spol, v kolikor želimo v svoje življenje priklicati pozitivno energijo.

Kamena strela, roževec in howlite so pri ženskah trije najbolj priljubljeni kristali, saj skupaj tvorijo vibracijo miru, ljubezni, blaginje in zaščite.

 

 

 

Ni na zalogi

Komplet zapestnic je sestavljen iz treh kristalov.

Kamena strela je poznana kot “Master Healer” – “Zdravilec.” V našem okolju je močno prisotna, saj je za nas zelo potrebna. Njena naloga je, da nas zaščiti. To je kristal, ki bi ga moral imeti ob sebi vsak izmed nas. Iz našega življenja odstrani vse česar ne potrebujemo in privablja le tisto, kar je dobro za nas.

Kamena strela je vsestranski kristal, ki oddaja ogromno pozitivne energije. Vsebuje energije celotnega barvnega spektra, zato velja za univerzalni kristal, ki povezuje pojavni in duhovni svet. Pravimo mu tudi univerzalni zdravitelj, saj ima neverjetno zdravilno moč. Vliva moč, spodbuja usklajeno delovanje vseh delov telesa, vnaša harmonijo in vpliva na medsebojni odnos. Umirja živčni sistem ter pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti telesa.

Kristal nas usmerja k cilju in deluje spodbujajoče. Poleg tega bo v nas prebudil skrite talente in nam pomagal pri manifestaciji. Kristal kamene strele je eden izmed tistih, ki ga je potrebno imeti vedno pri sebi.

 

Roževec je kristal srca in brezpogojne ljubezni, s katerim postanemo veliko bolj samozavestni. V sebi nosi mehko žensko energijo sočutja, miru in nežnosti.

Njegov pomen je univerzalna ljubezen. Je kristal, ki je prežet s harmonijo in kristal, ki izžareva neskončno mehkobo.  Znan je po svojih lastnostih spodbujanja ljubezni, sočutnega prijateljstva, prijaznosti in sprejemanja sebe. Njegova vibracija nas skozi čiščenje srčnih čustvenih usedlin približuje sebi, kar nam nudi globinski občutek povezanosti s svetom.

Vpliva na odnose, ki postanejo intimnejši, kot tudi na ustvarjalnost, razvoj intuicije in osvobojenost od skrbi. Roževec nam pomaga dosegati notranjo harmonijo in zadovoljstvo. Prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni. Odpravlja zamere in jezo ter nas spodbuja k odpuščanju.

 

Howlite je pomirjajoč kristal, ki v sebi nosi frekvenco miru. Izboljšuje komunikacijo, krepi voljo in odločnost, dviga samozavest ter izboljšuje samopodobo.

Howlite je mineral bele barve s sivimi lisami, ki nas spomni na marmor. Zelo priljubljen je zaradi njegovih metafizičnih lastnosti. Je kristal, ki v sebi nosi pomirjajočo frekvenco. Izboljšuje komunikacijo, krepi voljo in odločnost, dviga samozavest in izboljšuje samopodobo. Pomaga nam premagovati ovire, nas notranje uravnovesi in zmanjšuje pretirano kritičnost. Umirja um in povečuje koncentracijo, hkrati pa nas uči potrpežljivosti in spodbuja, da naša čustva izrazimo, saj sprošča čustveno energijo, ki jo omejuje razum.

Blagodejno deluje pri nespečnosti, ki izhaja iz preobremenjenih misli in zaskrbljenosti. Velja tudi za kamen duhovne čistosti, ki je povezan z univerzalno ljubeznijo.