fbpx

Celestin

40,00 

 

Celestin je kristal visokih frekvenc, ki nas poveže z našim celestialnim telesom. Povezuje nas z našimi duhovnimi vodniki in angeli. Je kristal čudežev, ki nam pomaga razumeti, da na svetu obstaja veliko več, kar vidimo s snovnimi očmi.

Njegov namen je, da nas odpre za božansko življenje. Primeren je tudi za tiste, ki ne verjamejo v božanski čas, saj pomaga razumeti, da se vse zgodi ob pravem času.

Razpoložljivost: Na zalogi

SKU B116 Kategorija:

Je kristal, ki je povezan z visokimi frekvencami. Pomaga nam pri komunikaciji, saj blagodejno vpliva na grleno čakro, ki je ključna za našo jasnost pri komuniciranju.

Pomirja naše misli, obenem pa nam daje zaupanje v življenje in v naše prave odločitve. Močno vpliva tudi na naše zaznave in intuicijo. Celestin je kristal, ki nas poveže z našimi vodniki in angelsko sfero. Med drugim nam odpira nove dimenzije razmišljanja ter nam pomaga preseči naša negativna čustva. Pomaga nam tudi, da umirjeno obvladujemo izzive življenja, ob povezavi z njim, pa prejmemo tudi vse odgovore na vsa vprašanja, ki so že dolgo časa na površju.

Lastnosti:

  • Približna teža od 200 do 220 g.
  • Izdelek je naraven, zato lahko barva in oblika odstopata od kristalov na fotografiji.
  • Kos, ki ga prejmete po pošti, je izbran naključno.
  • Celestina si ne delimo z drugimi.